Zakelijke verzekeringen

Bles & Van der Does Assurantiën is een onafhankelijk assurantiekantoor dat bemiddelt voor haar relaties bij een groot aantal verzekeraars en beursmakelaars. Naast deze bemiddeling beheren wij verzekeringsportefeuilles waarbij persoonlijke klantbenadering en een hoge mate van klanttevredenheid ons uitgangspunt is. U kunt vertrouwen op onze deskundigheid en meer dan 20 jaar relevante werkervaring.

Voor de zakelijke markt werken wij op “netto”-tarieven. Geen provisies op producten! Wij factureren onze op maat gemaakte dienstverlening middels een service-abonnement. Dit is helder en scheelt premie.

Doelgroepomschrijving

  1. Ondernemers/ondernemingen werkzaam in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB)
  2. Vrije beroepen zoals accountants, artsen, specialisten, advocaten;
  3. Zelfstandige zonder personeel (ZZP);
  4. Ondernemers/ondernemingen die niet zijn thuis te brengen onder de omschrijving van nr. 1,2 of 3.

Hoe ziet onze dienstverlening eruit

Advies, bemiddeling en beheer van schadeverzekeringen en pensioenen in de ruimste zin des woords tot het beheren van uw employee benefits. Voor pensioenen en employee benefits werken wij samen met een externe adviseur. Bespaar op uw administratiekosten. Voor beheer van collectieve contracten van uw personeel, kijk dan eens op deze demo (pensioen, ziekteverzuim, arbo etc.). Inloggen kunt u met gebruikersnaam Confidumdemo en wachtwoord Confidum@demo1.

Risico-inventarisatie

Onze werkwijze bestaat uit een uitgebreide risico-inventarisatie van uw bedrijf zodat alle bedrijfsrisico’s in kaart worden gebracht. Vervolgens gaan we in overleg met u vaststellen op welke wijze het risicomanagement wordt toegepast.

Inkoop

Na het vaststellen van de ondernemers- en verzekeringsrisico’s gaan we voor u op zoek naar die verzekeraar of beursmakelaar die tegen de beste polisvoorwaarden en premie het verzekeringsrisico wil verzekeren.

Provisie

Tot zover wellicht niets nieuws zult u zeggen, maar hoe zit het eigenlijk met de beloning van een onafhankelijke bemiddelaar? Het antwoord is provisie. Maar hoe zit dat eigenlijk in elkaar?

Waarom vinden wij een beloning op basis van provisie niet logisch? Voor u als ondernemer is niet zichtbaar wat de hoogte van de beloning (provisie) is die een bemiddelaar ontvangt van de verzekeraar. U kunt dus nimmer een afweging maken of de verrichte werkzaamheden in overeenstemming zijn met de beloning. Verder is de afhankelijkheid van de aanbieder niet wenselijk. Bij ons is daar dus geen sprake van.