Woning verkopen

U wilt uw huis verkopen?

Wat uw reden ook is om een huis te verkopen, u wilt het liefst dat het verkoopproces zo soepel mogelijk verloopt en de best haalbare prijs. Bles & Van der Does Makelaardij helpt u graag bij het tot stand brengen van een kwalitatief en financieel optimale transactie. Daarbij kunt u rekenen op een actieve begeleiding en persoonlijke aandacht. Bles & Van der Does Makelaardij is bovendien aangesloten bij de NVM, het keurmerk van professionaliteit en kwaliteit.

Wij nemen u het hele verkooptraject van uw woning uit handen. We beginnen met het inventariseren van uw wensen en een uitgebreide woningopname. Vervolgens bespreken we samen met u de vraagprijs en verkoopstrategie en de inzet van promotiemiddelen. Uiteraard wordt uw woning op Funda gepresenteerd. Optioneel bieden we onder andere een verkoopstyling, bouwtechnische keuring en een buurtmailing aan. Zo is de verkoopstrategie volledig af te stemmen op uw specifieke situatie en wensen. We voeren namens u de onderhandelingen met kopers en een eventuele aankoopmakelaar. Uiteraard brengen we u over het verloop van bezichtiging op de hoogte.

Tot slot staan we u bij tijdens de overdracht bij de notaris.

Bij een geslaagde verkoop kunt u gratis van onze verhuisbus gebruik maken.

Wanneer u gebruik maakt van onze expertise bij het verkopen van uw woning én de aankoop van uw nieuwe woning dan worden onze tarieven er alleen maar aantrekkelijker op.

We informeren u graag op welke wijze wij u van dienst kunnen zijn.

Contactgegevens

Bel direct:

053 – 800 10 10

Volg ons op:

Instagram

Volg ons op:

Facebook