Wie zijn wij

Bij Bles & Van der Does volgen we de richtlijnen van het RIVM rondom het Coronavirus. Als gevolg hiervan en de maatregelen die onze regering heeft aangekondigd, nemen wij extra maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan.

Continuïteit van de dienstverlening

Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen, dat betekent ook de continuïteit van onze dienstverlening. Gelukkig zijn we door alle systemen die we gebruiken in staat om op afstand onze werkzaamheden voort te zetten. 

Door de steeds veranderende omstandigheden is het alleen niet altijd vooraf duidelijk in te schatten wat voor impact dit gaat hebben op onze dienstverlening en service.

Klantbezoeken

Normaal gesproken ontmoeten we klanten, potentiële klanten en partners graag persoonlijk; bij ons op kantoor. Gezien de huidige situatie zijn virtuele afspraken en werken op afstand noodzakelijke voorzorgsmaatregelen die helpen om ieders veiligheid te waarborgen. Om deze reden vinden er zo min mogelijk afspraken plaats op kantoor. Wij ondersteunen u bij voorkeur virtueel (videobellen), met hetzelfde hoge serviceniveau als tijdens de reguliere bedrijfsvoering. Bezichtigingen van woningen gaan door in aangepaste vorm.

Ons kantoor blijft geopend, maar wij vragen u ons zoveel mogelijk via de digitale weg of telefonisch te benaderen.

Bij bezoek aan ons kantoor volg onze veiligheidsmaatregelen voor uw en onze gezondheid.

– Kom alleen naar ons kantoor voor urgente zaken.
– Bewaar 1,5 meter afstand van elkaar
– Volg bij een kantoorbezoek de RIVM-richtlijnen
– Blijf thuis als u milde verkoudheidsklachten heeft. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak.

We danken u voor uw steun en begrip.

Blijf gezond!