Medewerkers

Evert Jan van der Does: Mijn drijfveer in het leven is om alles wat ik doe, te doen met passie, inzet en een positieve beleving. Voor mijzelf, mijn gezin, werk en dat alles in een goede balans. Gaan voor een 10! Met het vertrouwen van onze relaties in mij en mijn collega’s, gebeuren (ontstaan) er vaak mooie dingen. We delen lief en leed en proberen waar mogelijk een helpende hand te bieden in financiële vraagstukken. In sommige situaties al meer dan 25 jaar. Dat geeft voldoening en inspiratie om samen op de ingeslagen weg verder te gaan. Uiteraard houd ik mijn vakkennis up to date.

Tamara Cossu: Ik ben een levensgenieter! Mag graag reizen naar zonnige oorden, lekker eten en op z’n tijd een wijntje. Mijn hobby is mijn Duitse herdershond, genaamd Ocho, waar ik veel mee train in de africhting. Uiteraard ben ik altijd te porren voor een feestje en gezellig samen zijn met vrienden en familie. Woonachtig in Enschede, getrouwd en samen hebben we twee kinderen. De functie van telefoniste/receptioniste past precies bij mij en dat ga ik nu weer met veel plezier hier voortzetten.

Marco Smit: Geboren en getogen in Enschede, getrouwd met Miranda en vader van twee dochters. Sinds 1999 werk ik in de makelaardij en in 2001 ben ik beëdigd als makelaar. In Enschede heb ik bij twee makelaarskantoren gewerkt en verder ben ik werkzaam geweest als coördinator/ verkoopmakelaar bij een woningcorporatie. Sinds 2016 versterk ik met veel plezier het team van Bles en van der Does als makelaar/ taxateur. In mijn werk staat het belang van de klant centraal. Goed luisteren, actief handelen en afspraken nakomen zijn daarbij essentiële elementen. In mijn vrije tijd ga ik graag op stap met de familie en onze Norfolk terriër. Een weekendje weg, lekker uit eten en sporten mag ik graag doen.

Trudi Diender: Het mooie Kampen is mijn geboortestad, voor de liefde ben ik naar Haaksbergen verhuist en daar wonen wij nu al aantal jaren met heel veel plezier. We hebben 2 fantastische lieve teckels waar wij graag mee gaan wandelen in de bossen en het veen rondom Haaksbergen. Ik ben in de gelukkige omstandigheden dat mijn werk ook mijn hobby is. Al sinds 1981 werk ik met cijfers. Bij een accountantskantoor veel geleerd, en daarna als controller bij een bakkerijgroothandel in Utrecht gewerkt. Wat voor velen een crime is, is voor mij de gewoonste zaak van de wereld. Ik ga nieuwe uitdagingen niet uit de weg, maar ga ze juist met veel plezier aan. Dat maakt dat ik de werkzaamheden bij Bles en van der Does met veel enthousiasme doe. Gelukkig heb ik nog meer hobby’s want anders zou het wel heel eentonig worden, zoals kunst schilderen, fietsen en met ons kleine caravannetje Europa door trekken.

Asja Lamers: Vanaf 2019 ben ik het team BvdD komen versterken, waar ik erg blij mee ben. Na 10 jaar op het accountantskantoor van mijn vader te hebben gewerkt, was het voor hem pensioentijd en voor mij tijd voor verandering. Ik zal met zorg de fiscale aangiftes verzorgen en de bijbehorende administratie. Ik ben afkomstig uit en wonend in Enschede en gelukkig getrouwd met Rob en moeder van Max. Mijn vrije tijd breng ik al sportend en organiserend veel door bij de korfbalvereniging. Ook maak ik graag mijn handen vuil in onze grote tuin.

Danielle van der Does: Ik ben al jaren gelukkig getrouwd met Evert Jan van der Does. Naast onze twee kinderen, Yannick en Isabelle, vangen wij jongeren uit verschillende culturen op en begeleiden ze in hun leven naar volwassenheid. Deze kinderen en het land Zuid Afrika hebben wij in ons hart gesloten. Onze twee kinderen zijn hier geboren. Wij hebben bemoeienis met projecten in het land. Gezin, familie en vrienden zijn voor mij erg belangrijk. Op het werk probeer ik te zorgen dat iedereen zijn werkzaamheden goed en plezierig kan uitoefenen. Ondersteuning op ict-, financieel-, personeels- en marketinggebied behoort tot mijn bezigheden. Dit doe ik met veel plezier!

Jolien van Dijk: Ik ben Jolien van Dijk. Getrouwd met Ferenc en samen hebben wij 3 kinderen waarvan de jongste nog thuis woont. Veel energie kan ik kwijt met bootcamp, dansen en golfen. Al dat sporten wordt gecompenseerd met lekker eten en daarbij een glaasje wijn, want daar hou ik ook van. Daarnaast kan ik mijn grootste passie nu de kinderen groter zijn weer oppakken en dat is samen met mijn partner verre reizen maken. Na bijna 20 jaar bij een grote bank gewerkt te hebben ben ik in september 2005 bij BvdD terechtgekomen als telefoniste/receptioniste. Bij BvdD vond ik weer een werkgever, waar service en persoonlijk contact met de klant, hoog in het vaandel staat. Eigenlijk zoals het in de beginjaren ook bij de bank was.

Sabine de Rouw-van Veen: Na ruim 30 jaar gewerkt te hebben bij een grote financiële instelling ben ik per 1 augustus 2017 begonnen aan een nieuwe uitdaging als receptioniste/telefoniste bij Bles & Van der Does. Wat mij vooral aantrekt is de betrokkenheid, het persoonlijk contact en de diversiteit van de werkzaamheden. Ik ben getrouwd met Ronald en wij hebben twee kinderen die studeren. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig door hard te lopen of te wandelen. Wij gaan graag op vakantie en het eiland Corsica is onze favoriete vakantiebestemming. Mijn levensmotto is: Om gelukkig te zijn, moet je iets doen waar je gelukkig van wordt.

Nancy Wijkamp: Mijn naam is Nancy Wijkamp. Samen met mijn vriend Danny en dochtertje Jazz wonen wij in Oldenzaal. Vanaf 1 mei 2019 mag ik een onderdeel zijn van het fijne team van Bles en van der Does. Na een tijd bij een grote touroperator te hebben gewerkt, ben ik deze nieuwe weg ingeslagen.. Mijn werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon, het verwerken van het binnenkomende emailverkeer en het ontvangen van klanten op kantoor. Dit doe ik met erg veel plezier. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om erop uit te gaan of creatief bezig te zijn. Reizen is onze gezamenlijke passie. Zowel Amerika als Canada zijn onze favoriete bestemmingen.

Ageeth Spoolder: Ik ben Ageeth Spoolder, woonachtig in Delden en getrouwd met Gertjan. Wij hebben samen een zoon Bram en dochter Sanne. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten waaronder bootcamp en hardlopen. Wij genieten samen van ons gezin, vakanties, lekker uit eten gaan en de gezelligheid met onze vrienden en familie. Na 16 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen en aansluitend 10 jaar in de makelaardij, ben ik 1 maart 2020 begonnen bij Bles & Van der Does waar ik warm ben ontvangen in dit fijne team! Mijn werkzaamheden in de frontoffice en het aanspreekpunt te zijn voor Regiobank, maakt mijn werk erg veelzijdig. Het persoonlijke klantencontact en de bijbehorende dienstverlening maakt het dat ik hier op mijn plek zit!

Henk Kuipers: Ik ben een echte familieman. Ik zorg er dus voor dat het thuis, de basis, goed loopt zodat ik voor de volle 100% functioneer. Mijn doel is om van mijn beroep een hobby te maken en dat lukt mij aardig. Ik ben zeer gedreven om voor een ieder op het gebied van verzekeringen een oplossing te zoeken en ik ga net zo lang door tot ik dat doel heb bereikt. Zelf ben ik een eerlijke man. Dit komt goed van pas binnen mijn beroep. Als ik iets doe dan probeer ik dit zo goed mogelijk te doen. Ik zou willen afsluiten met de mooie woorden; doe maar gewoon dan wordt je vanzelf bijzonder.

Marquerette ter Haar: Ik ben Marquerette ter Haar, getrouwd met Martin en moeder van 3 kinderen. Na jaren fanatiek te hebben gekorfbald geniet ik nu in de weekenden van het kijken naar de sportieve verrichtingen van onze kinderen. Mijn werkende loopbaan ben ik begonnen als apothekersassistente in Apeldoorn. Na onze verhuizing naar Enschede heeft Bles & Van der Does mij, vanaf 2006, de mogelijkheid gegeven om door te groeien in het bedrijf. Sinds 2008 ben ik werkzaam op de afdeling assurantiën en in het bezit van de vereiste diploma’s, WFT Basis en WFT Schade particulieren. Deze functie is mij op het lijf geschreven. Ik vind het fijn om relaties van advies te voorzien en hun schades goed af te handelen.