Assurantiën

Bles & Van der Does Assurantiën BV is uw adviseur in zowel particuliere verzekeringen als in bedrijfsmatige verzekeringen. Als onafhankelijk adviseur bemiddelen wij voor de meeste vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen.

Voor particulieren kunnen wij uw verzekeringen onderbrengen in een pakketpolis met een aantrekkelijke premie tegen maandbetaling.

Bedrijven kunnen bij ons terecht voor:

  • Risico-analyse;
  • Employee Benefits;
  • Wagenparkverzekeringen;
  • Schadeverzekeringspakket.

Bles & Van der Does is ook hier volledig transparant in haar dienstverlening. Producten worden op netto tarieven aangeboden of de ontvangen provisie wordt transparant gemaakt. De kosten van onze dienstverlening wordt vooraf aan u gecommuniceerd en verrekend met de productprovisie en/of aan u in rekening gebracht.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Bent u relatie van ons en wilt u buiten kantooruren een wijziging op uw motor of autoverzekering doorgeven, dan verzoeken wij u uw naam, telefoonnummer, het kenteken, de meldcode, de ingangsdatum en soort dekking te mailen naar assurantien@blesvanderdoes.nl. Wij nemen uw auto of motor dan in voorlopige dekking en komen er zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Henk Kuipers
Marquerette ter Haar

Contactgegevens

Bel direct:

053 – 800 10 10

Volg ons op:

Instagram

Volg ons op:

Facebook